زلزله ۴.۵ ریشتری در سمنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۳) | تداوم گرما در استان تا پایان هفته رکورد پرواز‌های خارجی در فرودگاه بین المللی مشهد شکسته شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی وقوع رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پایان عملیات اعزام حجاج خراسانی | خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به بیش از ۱۱ هزار زائر سرزمین وحی راز تبهکاری‌ها قاضی قلابی در مشهد برملا شد + عکس اعمال قانون۱۷۲۸ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۷۰نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۳) ترافیک در محور‌های بزرگراهی مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند بهترین جایگزین کشمش در آب دوغ خیار | فوت و فن خوشمزه شدن آب دوغ خیار مصرف پنیر باعث ضعف حافظه نمی‌شود! آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه حبوبات و سبزی‌ها با بدن ما چه می‌کند؟ این افراد نباید لب به سرکه سیب بزنند | طبع سرکه سیب سرد است یا گرم؟
سرخط خبرها

آیا چای کهنه دم بد و مضر است؟

  • کد خبر: ۸۸۱۳۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۱
آیا چای کهنه دم بد و مضر است؟
آیا تا به حال شده که از صبح چای دم کرده باشید و تا شب ، همان را مصرف کنید ؟ احتمالا گاهی کار به روز بعد هم کشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، قطعا این اتفاق به دلیل تنبلی، خستگی و هزاران دلیل دیگر برای ما افتاده است، اما نکته اینجاست که آیا این کار ما باعث آسیب رساندن به بدن می‌شود؟ اگر چای کهنه دم ضرر دارد، عوارض آن چیست؟

آیا چای کهنه دم بد و مضر است؟

بله. اگر این چای را درون یک محفظه بسته نگه ندارید و یا آن را در محل خنک نگذارید یا بیش از ۴۸ ساعت آن را نگه دارید یا به آن اسانس اضافه کنید، در واقع آن را با ضرر همراه کرده اید. قانونی در این مورد وجود دارد که می‌گوید نباید بیش از ۸ ساعت چای دم کرده را نگه داشت یعنی شما بعد از دم کشیدن چای که باید به مدت ۱۰ دقیقه باشد میتوانید چای را در محیطی خنک نگه داشته و سپس گرم کنید، اما بعد از گذشت این زمان دیگر نمیتوان مجدد از چای استفاده کرد. فراموش نکنید این زمان ۸ ساعت فقط برای چایی است که مواد افزودنی بیش از اندازه نداشته و یک چای کاملا ارگانیک است و هر نوع چایی را نمی‌توان این مدت نگهداری کرد.


حقایقی مهم در مورد چای کهنه دم و عوارض آن
طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد.
و، اما از مضرات چای کیسه‌ای کهنه دم ریفلاکس معده و مشکلات گوارشی مهم‌ترین آنهاست.
عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوش‌های گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه می‌شود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.
 
اما چای کهنه دم دقیقا به چه معناست؟

آیا چای کهنه دم فقط طعم خود را از دست می‌دهد یا اتفاقات دیگری هم در آن می‌افتد؟ چای‌ها " البته چای ارگانیک " در شرایط زیر کهنه دم محسوب می‌شوند:
- بیش از ۸ ساعت در قوری بودن، در دمای اتاق، بدون پوشش:حال بسته به نوع چای، مزه آن در این مدت زمان از بین می‌رود.
گاهی اوقات بعضی از چای‌ها هستند که می‌توانند تا ۷۲ ساعت بعد از دم کشیدن دوام بیاورند و امن باشند، به شرط اینکه داخل فریزر نگهداری شوند.
 
پس بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی:
 تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن.
 اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید، حتی درون فریزر هم نباید بیش از ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید.
 
چای دم کرده سرد در مقایسه با چای دم کرده داغ

تفاوت این دو چای بسیار زیاد است. چای دم کرده داغ حساسیت بیشتری نسبت به باکتری دارد و سریع‌تر کهنه دم می‌شود و به طور کل دما تاثیر زیادی روی خواص چای دارد.
اگر می‌خواهید که عمر چای دم کرده را افزایش دهید، آن را در یک محیط خنک نگه دارید.
چای در هوای گرم هم دوام می‌آورد، اما قطعا با عوارض بیشتری همراه خواهد بود.  

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->